Discovery Networks Denmark

Mange tak for et fantastisk arrangement. I var en kæmpe succes.

Marketing Manager: Camilla Jacobsen

Nykøbing FC

Vi har netop afholdt en mindre event med NFC’s U17 talenthold, hvor nøgleord som samarbejde, koordination og hurtighed blev sat på prøve.

Justin fra SydhavsEvent sørgede for, at holdet blev udfordret og ikke mindst underholdt på højt niveau, fra første sekund og både deltagere og tilskuere havde nogle fornøjelige timer.

Vi giver dem den bedste anmeldelse og det faktum, at vi oplevede, at niveauet for både sikkerhed, service og underholdning var helt i top fra start til slut, gør at vi naturligvis kommer igen

Dorthe Langkilde

1000 tak for en helt fantastisk aften!
Vi skulle holde en polterabend, og manglede lige en anderledes oplevelse – dem er der jo ikke mange af på Lolland og Falster, derfor booket vi et aften arrangement, med sumobrydning, promille løb, mm – og helt ærligt sagt så er det nok noget af det sjoveste jeg længe har oplevet og alle kunne være med – nemt og enkelt.. – så stor ros til Jer for et fantastisk sted..

Martin Jensen

Jeres feedback er vigtig

En af grundende til vores events er af så høj kvalitet er, at vi både lytter før, under og efter eventen, så derfor er jeres feedback super vigtig for os, så vi hele tiden kan levere det bedst mulige produkt og vi lære af hver eneste event.

Vi mener at selv efter tusindvis af events er det vigtigt ikke at blive forældet af rutiner og at man hele tiden kan udvikle sig. Så derfor er alt feedback vigtig, så har du ikke allerede sendt os feedback fra jeres sidste event hos os, må du meget gerne sende det til os.

Års erfaring

Fun events

Afviklet events

max deltagere

Send os din feedback

Send gerne en lille anmeldelse af jeres oplevelse hos os eller feedback om jeres oplevelse

Submit!